Ngarep > Babagan Kita>Pambuka Brand

Pambuka Brand

Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. (sabanjure diarani Fangli Technology) duwe loro merek inti lan.
     minangka merek Teknologi Fangli duweke, khusus nyedhiyakake solusi lengkap sing mumpuni kanggo pabrikan profesional domestik lan manca, kanthi teknologi lan layanan sing luwih kompetitif, sing bisa memenuhi syarat teknis para pelanggan lan njamin layanan purna jual berkualitas tinggi. Katon luwih katon kaya manungsa lan pakaryan sing luwih alus. FANGLI terus-terusan ngupayakake kualitas produk, lan duwe inspeksi kualitas sing ketat lan ditampa ing saben produk gumantung saka tim teknis profesional lan kapasitas produksi sing apik. Wiwit didegake merek ing taun 2006, reputasi apik lan pengaruh tartamtu ing industri iki, lan duwe akeh pelanggan lawas koperatif jangka panjang.
     minangka merek kooperatif asing sing dikolaborasi karo merek Jerman GRAEWE sawise komunikasi teknis sing jero lan ngenalake teknologi Jerman sing maju, uga minangka merek mewah khusus kanggo pelanggan domestik lan manca.
  • QR