Ngarep > Babagan Kita>Babagan Kita

Babagan Kita


 


Didirikan ing taun 2007, Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. dununge ing kutha gisik sing apik, Ningbo, lan minangka perusahaan etch, khusus kanggo R&D, produksi lan penjualan peralatan ekstrusi pipa plastik.


Perusahaan kita duwe yurisdiksi Ningbo Fangli Machinery Co., Ltd., Graewe Fangli Extrusion Equipment (Guangdong) Co., Ltd., Ningbo Fangli Group Marketing Co., Ltd., Fangli Technology USA Company, lsp., Lan wis nyiyapake sales agensi layanan ing Beijing, Shanghai, Guangdong, Asia Tenggara, Rusia, Kanada, Australia, Jerman, AS lan negara-negara liyane lan wilayah, nyedhiyakake kenyamanan lan jaminan kanggo para pelanggan global amarga bisa seneng dodolan produk lan layanan teknis kanthi efisien.


Wis puluhan taun, perusahaan kita wis nggali lapangan ekstrusi pipa plastik. Diorientasi karo kabutuhan pelanggan, perusahaan kami wis ngembangake peralatan ekstrusi pipa plastik kanthi kategori lengkap lan spesifikasi liwat kerja sama karo perusahaan Jerman, Graewe, lan kabeh iki nglumpukake teknologi lan reputasi bisnis sing jero kanggo kita. Saiki, perusahaan kita duwe luwih saka 40 paten nasional, lan wis lulus sertifikasi sistem properti intelektual, uga sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001 lan sertifikasi CE sing diterbitake dening SGS Inggris. Uga ana pusat teknologi rekayasa mesin ekstrusi plastik lan workstation postdoctoral ing perusahaan kita.


Nggunakake kesempatan kanggo nindakake revitalisasi industri kunci nasional lan rencana transformasi teknis proyek transformasi teknis peralatan ekstrusi pipa plastik, Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. menehi perhatian banget marang pambangunan Zona Industri Teknologi Fangli, sing bisa nambah kemampuan manufaktur lan tingkat jaminan kualitas produk lan komponen inti.


Kanthi meksa teori berorientasi wong, teknologi lan inovasi liyane, perusahaan kita kanthi tulus nyedhiyakake layanan sing ditambah nilai sajrone proses wiwit saka konsultasi proyek, analisis kelayakan proyek nganti panentu produk lan jaminan sawise-penjualan kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.


Rasa sing sejatine ndadekake kalanggengan lan pragmatisme dadi calon industri! Kita saestu ngarep-arep kerja sama karo sampeyan.





  • QR