Ngarep > Produk > Garis Ekstrusi Pipa Khusus

Garis Ekstrusi Pipa Khusus

Panggunaan khususgaris ekstrusi pipa duwekaluwihan sakakaku moderat lan strength, good flexibility, creep resistance, environmental stress cracking resistance lan good hot fusion performance. It is widely used in the fields of HDPE water supply pipe, gas pipe, coal mine dual resistance pipe lan trenchless pipe, kangwis dadipilihan of urban gas transmission pipe lan outdoor water supply pipe. Products under Special Use Pipe Extrusion Line include POK Pipe Extrusion Line, RTP Composite Pipe Extrusion Line, Optical Fiber Communication Bundle Pipe, Rubber Pipe PP Coating Extrusion Equipment.

View as  
 
<1>
Produsen, panyedhiya lan pabrik China Garis Ekstrusi Pipa Khusus - Fangli. {Tembung kunci} digawe ing China. Kita nyedhiyakake layanan grosir. Sugeng konsultasi babagan adol paling anyar. Kita bakal menehi kuotasi lan menehi diskon yen cocog. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kita, hubungi kami utawa teka kanggo ngunjungi.
  • QR