Jalur Ekstrusi Pipe POK
  • Jalur Ekstrusi Pipe POK - 0 Jalur Ekstrusi Pipe POK - 0
  • Jalur Ekstrusi Pipe POK - 1 Jalur Ekstrusi Pipe POK - 1
  • Jalur Ekstrusi Pipe POK - 2 Jalur Ekstrusi Pipe POK - 2
  • Jalur Ekstrusi Pipe POK - 3 Jalur Ekstrusi Pipe POK - 3

Jalur Ekstrusi Pipe POK

Jalur ekstrusi pipa POK umume digunakake kanggo ngekstraksi pipa poliokon POK, sing akeh digunakake ing lapangan kayata pipa lapisan pipa minyak, pipa transportasi minyak lan liya-liyane, nampilake resistensi kaose sing dhuwur, resistensi kimia sing dhuwur, kekuatan pengaruh dhuwur lan liyane sifat sing apik banget. Kinerja umume luwih apik tinimbang nilon, ABS lan pipa plastik teknik tradisional liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.POK introduksi garis ekstrusi


Jalur ekstrusi pipa POK ngenalake teknologi paling anyar saka Jerman. Jinis G paling dhuwur nggunakake standar UE lan jinis U ing Amerika Utara nganggo standar Amerika Utara. Seri kabeh dikonfigurasi miturut merek GRAEWE FANGLI, khusus ditrapake kanggo peralatan ekstrusi pipa polyketone POK. Wis dikonfigurasi nganggo extruder khusus POK, cetakan khusus POK, seret kontrol servo, mesin pemotong bunder tanpa chip, lan peralatan liyane, nampilake efisiensi dhuwur, kacepetan dhuwur, otomatisasi dhuwur lan hemat energi, lsp., Dadi peralatan sing cocog kanggo ngekstrusi Pipa polyketone POK. Pipa POK sing diproduksi yaiku pipa plastik rekayasa, sing wis ditrapake ing lapangan kaya pipa pipa minyak pipa minyak, pipa transportasi minyak lan liya-liyane, sing tahan resistensi tinggi, resistensi kimia sing dhuwur, kekuatan pengaruh sing gedhe lan properti liyane sing apik banget. Kinerja umume luwih apik tinimbang nilon, ABS lan pipa plastik teknik tradisional liyane.



2. Parameter ekstrusi pipa POK


Model

Rentang pipa produksi

(mm)

Output produksi

(kg / jam)

Kacepetan produksi pipa

(m / min)

Ukuran sakabèhé

(m)

Ukuran sakabèhé

(m)

Sistem kontrol

POK110G

Φ40~Φ110

120h½ž150

0,5½½10 

1000

30 × 2,8 × 4.2

控制Kontrol komputer program

POK110U

Φ40~Φ110

120h½ž150

0,5½½10 

1000

30 × 2,8 × 4.2



3.Rincian baris ekstrusi pipa POK








Panas Tags: POK Extrusion Line, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Quotation, Diskon, Jual Terbaru

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR