Pipa Bundel Komunikasi Serat Optik

Pipa Bundel Komunikasi Serat Optik

Pipa bundel komunikasi serat optik minangka pipa komunikasi anyar, sing bisa digabungake miturut kebutuhan pelanggan. Yen dibandhingake karo pipa inti silikon tradisional, kaluwihan kasebut murah, fleksibilitas lan keamanan sing murah.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka pipa bundel komunikasi serat optik

Pipa bundel komunikasi serat optik minangka pipa komunikasi anyar. Iki digunakake ing Eropa lan Amerika, dadi produk pipa komunikasi generasi kaping papat. Adhedhasar panjaluk pelanggan, nyedhiyakake biaya investasi paling murah, keluwesan maksimum lan tingkat keamanan paling dhuwur kanggo para pangembang.

Biaya material lan biaya konstruksi larik luwih murah tinimbang pipa inti silikon sing digunakake kanthi tradisional.

Struktur cetakan cukup, gampang dioperasikake lan efek nutupi sing apik, lan jumlah lan susunan mikroduk bisa diganti kaya sing dibutuhake.

Macem-macem spesifikasi pipa: Ï † 5mm-Ï † 16mm, mikroduk uga bisa dipasang.

Klompok multi-bolongan: 1 bolongan, 3 bolongan, 4 bolongan, 5 bolongan, 6 bolongan, 7 bolongan, 12 bolongan, 14 bolongan, 19 bolongan, 24 bolongan, lsp.


2. Rincian pipa bundel komunikasi serat optik


Panas Tags: Pipa Bundel Komunikasi Serat Optik, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik Tiongkok, Grosir, Quotation, Diskon, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR