Ngarep > Produk > Garis Ekstrusi Pipa Dinding Padat > Peralatan Ekstrusi Pipa Dinding Padat

Peralatan Ekstrusi Pipa Dinding Padat

Garis ekstrusi pipa tembok padat dikembangake dening perusahaan kanthi dhasar pencernaan lan penyerapan teknologi Eropa canggih, sing cocog kanggo ekstrusi PE, PP lan pipa pololefin kecepatan tinggi. Garis ekstrusi iki nduweni tampilan sing apik lan otomatisasi dhuwur, kanthi kaluwihan ngirit energi lan perlindungan lingkungan, uga produksi sing stabil lan andal. Umume disambut dening para pelanggan kanthi kinerja mesin Eropa lan rega domestik sing kompetitif, yaiku pilihan sing apik kanggo ngganti garis ekstrusi impor. Produk ing peralatan Extrusion Pipe Wall Solid kalebu Line Extrusion Pipe PE, Line Extrusion Pipe UPVC / PVC-UH, Line Extrusion Pipe CPVC, Line Extrusion Pipe PP-R.
View as  
 
<1>
Produsen, panyedhiya lan pabrik China Peralatan Ekstrusi Pipa Dinding Padat - Fangli. {Tembung kunci} digawe ing China. Kita nyedhiyakake layanan grosir. Sugeng konsultasi babagan adol paling anyar. Kita bakal menehi kuotasi lan menehi diskon yen cocog. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kita, hubungi kami utawa teka kanggo ngunjungi.
  • QR