Peralatan Kain PP sing diencerke
  • Peralatan Kain PP sing diencerke - 0 Peralatan Kain PP sing diencerke - 0

Peralatan Kain PP sing diencerke

Peralatan kain PP sing diencerke gumantung karo desain pengembangan profesional lan pengalaman produksi pirang-pirang taun, gabung karo permintaan pasar, perusahaan kami wis sukses neliti lan ngembangake jalur produksi nonwovens sing dileburake polypropylene jembar. Lini produksi iki bisa nyadari standar 95+ lan luwih dhuwur miturut rencana konfigurasi sing beda, nyedhiyakake solusi sistem lini produksi paling optimal.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Parameter teknis peralatan kain sing dilebur PP:

Model

Jembar produk sing efektif

Jumlahe produksi

Kacepetan produksi

Daya total peralatan lengkap

FL-RPL600

600mm

250-350kg / 24h
(miturut produk 25g / ãŽ¡ï¼ ‰

10~50 m / mnt

â ‰ ˆ210kW

FL-RPL1200

1200mm

0,8-1t / 24h
(miturut produk 25g / ãŽ¡ï¼ ‰

10~50 m / mnt

â ‰ ˆ470 kW

FL-RPL1600

1600mm

1.0-1.2t / 24h
(miturut produk 25g / ãŽ¡ï¼ ‰

10~50 m / mnt

â ‰ ˆ520 kW

FL-RPL2400

2400mm

1,5-2.0 t / 24h
(miturut produk 25g / ãŽ¡ï¼ ‰

10~50 m / mnt

â ‰ ˆ620 kW






Panas Tags: Peralatan Kain PP Dilebur, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Quotation, Diskon, Jual Terbaru

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk

  • QR