Ngarep > Produk > Garis Ekstrusi Pipa Wall Struktur

Garis Ekstrusi Pipa Wall Struktur

Garis ekstrusi pipa tembok sing wis kabentukumume digunakake kanggo produksi pipa diameter gedhe U-PVC lan C-PVC kanggo pasokan banyu lan saluran. Iki kalebu extruder sekrup kembar, endhas mati, vakumtank kalibrasi, multi-uler mesin ngangkut barang, mesin pemotong, stopiranti ck, lsp. Kerucut lancounter puteran sekrup kembar paralel bisa dipilih miturut macem-macem kabutuhan.

View as  
 
<1>
Produsen, panyedhiya lan pabrik China Garis Ekstrusi Pipa Wall Struktur - Fangli. {Tembung kunci} digawe ing China. Kita nyedhiyakake layanan grosir. Sugeng konsultasi babagan adol paling anyar. Kita bakal menehi kuotasi lan menehi diskon yen cocog. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kita, hubungi kami utawa teka kanggo ngunjungi.
  • QR