Jalur Ekstrusi Pipa CPVC

Jalur Ekstrusi Pipa CPVC

Baris ekstrusi pipa CPVC nggunakake sekrup ekstrusi khusus sing dirancang khusus, laras, reducer, die extrusion, lengan ukuran, lan liya-liyane, sing bisa njamin produksi pipa CPVC sing memenuhi syarat sing memenuhi standar macem-macem standar nasional.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Garis ekstrusi pipa CPVC ipambuka
Bahan CPVC nduweni ciri khas kekuatan dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi penuaan, tahan korosi kimia sing kuat, insulasi dhuwur lan ketahanan api. Pipa sing digawe saka bahan CPVC iku gampang lan trep ing konstruksi lan regane murah, mula ditunjuk dening sistem tenaga minangka pipa sheathed pilihan kanggo kabel sing dikubur ing rekonstruksi jaringan voltase dhuwur lan sedheng. Nanging suhu peleburan plastik CPVC dhuwur, viskositas uga dhuwur, kisaran suhu plastisitas cilik, gampang bosok, mula sarat peralatan ekstrusi dhuwur.
Perusahaan kita nyerep lan nyerna pipa CPVC khusus set lengkap sing dikembangake dening teknologi canggih asing. Miturut karakteristik materi CPVC, kita nggunakake sekrup ekstrusi khusus sing dirancang khusus, laras, reducer, die extrusion, lengan ukuran, lan liya-liyane, sing bisa njamin produksi pipa CPVC sing mumpuni sesuai karo sarat macem-macem standar nasional.

2.Garis ekstrusi pipa CPVC princian roduct



Panas Tags: Jalur Ekstrusi Pipa CPVC, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Grosir, Quotation, Diskon, Jual Terbaru

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR