https://i.trade-cloud.com.cn/upload/494/20201019141032669892.jpg

Babagan awake dhewe

Ningbo Fangli Technology Co., Ltd.

Ningbo Fangi Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi khusus ing R&D, produksi lan penjualan peralatan lengkap ekstrusi lan perlindhungan lingkungan anyar lan peralatan material anyar. Saiki produk utama yaiku garis ekstrusi pipa tembok padat, garis ekstrusi pipa dinding terstruktur, garis ekstrusi pipa khusus. Teknologi Fangli duwe sejarah meh 30 taun ndhudhuk ing industri ekstrusi plastik. Ing wiwitan panyiapan perusahaan, wis ngembangake macem-macem jinis peralatan ekstrusi miturut kondisi lokal kanthi ngenalake teknologi canggih saka Jerman lan nggabungake karo panjaluk pasar domestik lan manca, lan nglumpukake pengalaman teknis sing jero babagan peralatan ekstrusi . Kangge, Teknologi Fangli wis nyiyapake kantor lan pusat layanan ing Beijing, Shanghai, Guangdong, Asia Tenggara, Rusia, Kanada, Amerika Serikat, Australia lan wilayah lan negara liyane sajrone pirang-pirang taun.

Enquiry For Pricelist

Kanggo pitakon babagan garis ekstrusi pipa tembok padat, garis ekstrusi pipa tembok berstruktur, produk utawa ekstrem ekstrem pipa ekstrusi khusus, aja bebas ninggalake email sampeyan. Lan kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.

Kabar paling anyar

  • 13-16 April Chinaplas 2021

    13-16 April Chinaplas 2021

    Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. bakal nggawa counter high-end lan efisiensi tinggi putar extruder kembar sekrup (FLSP90-36AG), mesin cetak injeksi socket socket JTZS1200G, lini produksi pipa tingka......

  • Teknologi Fangli Katon ing NPE 2018

    Teknologi Fangli Katon ing NPE 2018

    Wiwit tanggal 7 nganti 11 Mei 2018, NPE dianakake ing Orlando, Florida, AS! Saiki NPE dadi pameran plastik paling gedhe lan paling tuwa ing Amerika Serikat. Dianakaké saben telung taun. Nganti saiki, ......

  • Pameran Jerman K kaping 21 ing taun iki wis sukses!

    Pameran Jerman K kaping 21 ing taun iki wis sukses!

    Pameran Plastik Internasional lan Karet Internasional sing misuwur ing donya kaping 21 ing Dusseldorf, Jerman (sabanjure diarani Pameran K) rampung dina iki! Pameran Jerman K mesthi dadi salah sawijin......

  • Ketua Wenwei Zhu saka Asosiasi Industri Pemprosesan Plastik China Dikunjungi Perusahaan

    Ketua Wenwei Zhu saka Asosiasi Industri Pemprosesan Plastik China Dikunjungi Perusahaan

    Ing esuk tanggal 20 Agustus, Wenwei Zhu, ketua Asosiasi Industri Pengolahan Plastik China, ngunjungi Perusahaan kanggo tukaran. Jianxin Wu, manajer umum Perusahaan, nampani sambutan lan tamune para ta......

  • QR