Ketua Wenwei Zhu saka Asosiasi Industri Pemprosesan Plastik China Dikunjungi Perusahaan

2021-03-29

Ing esuk tanggal 20 Agustus, Wenwei Zhu, ketua Asosiasi Industri Pengolahan Plastik China, ngunjungi Perusahaan kanggo tukaran. Jianxin Wu, manajer umum Perusahaan, nampani sambutan lan tamune para tamu lan menehi sambutan.

Diiringi Pak Wu, dheweke ngunjungi area pameran penghormatan Teknologi Fangli, entuk pangerten lengkap babagan proses pangembangan Fangli ing dekade kepungkur, lan uga nonton film propaganda perusahaan, lan duwe ijol-ijolan tulus. Ing rapat kasebut, Presiden Wu sedhela ngenalake pangembangan perusahaan ing taun-taun pungkasan, lan kanthi ringkes ngringkes konsep inti pangembangan perusahaan ing taun-taun pungkasan.

Sawise rapat kasebut, diiringi manajer umum Wu lan pimpinan departemen sing relevan, Ketua Wenwei Zhu ngunjungi lokakarya rapat kasebut ing papan kasebut. Dheweke negesake lan ngapresiasi produk Perusahaan. Sanalika, dheweke ujar banget babagan prestasi Perusahaan ing pembangunan lan semangat inovatif perusahaan, lan ngrembug babagan arah pangembangan mbesuke Perusahaan karo pimpinan Perusahaan.

  • QR