Pameran Jerman K kaping 21 ing taun iki wis sukses!

2021-03-29

Pameran Plastik Internasional lan Karet Internasional sing misuwur ing donya kaping 21 ing Dusseldorf, Jerman (sabanjure diarani Pameran K) rampung dina iki! Pameran Jerman K mesthi dadi salah sawijining pameran karet plastik paling gedhe ing saindenging jagad. Diselenggarakake saben telung taun kepungkur, lan para pelanggan kumpul ing saben pameran. Acara utama mesin karet plastik global iki nggawa kesempatan lan pangembangan anyar ing industri mesin karet plastik!

Kanthi wiwitan Pameran K, tim Teknologi Fangli kita teka ing kene maneh, kanthi aktif nyiyapake lan sibuk kabeh. Pameran 8 dina sukses rampung dina iki!

  • QR