Teknologi Fangli Katon ing NPE 2018

2021-03-29

Wiwit tanggal 7 nganti 11 Mei 2018, NPE dianakake ing Orlando, Florida, AS! Saiki NPE dadi pameran plastik paling gedhe lan paling tuwa ing Amerika Serikat. Dianakaké saben telung taun. Nganti saiki, NPE tetep tuwuh kanthi stabil ing babagan pameran, area pameran, skala lan jumlah pengunjung.

Teknologi Ningbo Fangli nggawa produk lan peralatan kanggo melu pameran, sing narik minat para pengunjung. Akeh pelanggan sing duwe negosiasi teknis lan bisnis ing situs karo tenaga penjualan, lan nggawa akeh pesanan jaban rangkah liwat pameran kasebut.

  • QR