13-16 April Chinaplas 2021

2021-03-29

Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. bakal nggawa counter high-end lan efisiensi tinggi putar extruder kembar sekrup (FLSP90-36AG), mesin cetak injeksi socket socket JTZS1200G, lini produksi pipa tingkat dhuwur lan multi-lapisan lan piso mabur mesin pemotongFDQG63GR menyang Pameran Karet lan Plastik Internasional Shenzhen.


No Booth .: K41, Aula 8

Alamat: Pusat Pameran Internasional lan Pameran Internasional (Baoâ € ™ Hall New)

Wektu pameran: 13-16 April 2021



Kita bakal ketemu sampeyan ing kana!



  • QR